Årets sommertur for Hovedkorpset og Juniorkorpset

Det er bare å starte nedtellingen til ny sommertur!

Bornholm, 22. juni til 26. juni 2019

Bornholm har lang tradisjon som korpsfestival-øy. Mer enn 400 norske skolekorps og over 18.500 musikanter har opplevd korpsfestivalen, og mange av disse har deltatt flere ganger. Bornholmerne og de mange turistene på øya gleder seg hvert år til å lytte til de dyktige skolekorpsene. Karlsrud har vært her flere ganger tidligere, med like stor suksess hver gang.

Vi kommer til å kjøre buss, og bli innlosjert på feriecenteret Æblehaven i Allinge.

Endelig program er ikke klart, men vi skal spille konserter og delta i felles parade. I tillegg får vi god tid til å leke, være sammen og ha det gøy som bare Karlsrud kan!

Her finner dere det vi vet om festivalen og programmet vil bli oppdatert etterhvert.

I tillegg vet vi at det morsomste som skjer på en korpstur ofte ikke står i programmet, da det er stemningen, samholdet og det spontane som gjør korpstur til korpstur!

Vi gleder oss til korpstur med verdens beste korps!

Pakkeliste/huskeliste

 • VIKTIG: På grunn av grenseregler må alle musikanter ha med pass!
 • Lommebok til å oppbevare pengene i.
 • Penger: Hver og en tar med de pengene de tenker er fornuftig å ha i lommepenger. Vi anbefaler at alle tar med kr 100,- pr dag (NB danske kroner). Musikantene kan gjerne ha 100,- Svenske kroner i lommeboken som de da kan bruke når vi stopper i Sverige på veien til og fra Bornholm. Dette skal dekke brus, is etc. For å sikre at barna har penger hver dag ber vi dere legge disse i konvolutter, en til hver dag. (Husk å merke konvoluttene med navn og dag. Dvs. levér 4 navnede konvolutter á DK 100,- til din korpsleder som har ansvaret for å oppbevare og dele ut pengene.
 • Matpakke og vannflaske (lunsj, avreisedagen) Ta gjerne med salt potetgull eller salt/ nøytral kjeks. IKKE godteri, da vi vil ha minst mulig bilsyke … Vannflaske, merkes med navn. Også til bruk under oppholdet.
 • Uniform bestående av ALLE bestanddeler (se uniformsreglement) – husk å merke hver del med navn. Husk også noteveske, regntrekk og korpssko. NB! Merk også korpsgenser og T-skjorte. Det er antrekk under reisen. Uniformen pakkes i dresspose som må merkes med musikantens navn.
 • Instrumenter m. ekstra utstyr (ventilolje, fliser og lignende), bandolær og noteklype. Husk – Bruk hardcase til instrumentet for de som har det. Slagverket skal også ha med seg instrumenter med bandolær og annet nødvendig utstyr. Fløyter og klarinetter pakkes i kofferten til musikanten.
 • Noteperm, marsjhefte, noteklype og notestativ (tas med hjem etter sommerkonserten).
 • Toalettsaker
 • Laken, dyne og putetrekk – vi bor i rekkehus som har senger/dyner/puter.
 • Håndkle
 • Solkrem
 • Badetøy
 • Fritidstøy (Husk klær etter vær)
 • Liten sekk/bag.
 • Ta gjerne med spill (kort, brettspill). Vi vet at musikantene elsker spillekvelder, så vi vil legge tilrettelegge for dette.
 • Annet en måtte trenge
 • Lurt om eiendelene er merket med navn, også bag/koffert og dresspose.
 • Mobiltelefon, høytalere o.l. tas med på eget ansvar.

Pakk smart, alle må kunne bære og pakke selv.

Påmeldingen finner dere her
Ved spørsmål om tur, send mail til ksmtur@gmail.com